top of page
Vyhledat

SOUSTŘEDĚNÍ 2020

Milí příznivci PRUŽINEK,


v krásném letním čase se skoro všechny děti zúčastnily gymnastického soustředění. Po celou dobu soustředění kolovala mezi gymnastkami a trenérkami vysoce nakažlivá dobrá nálada a ta se podepsala na výborných výkonech dětí.


Každý den měli děti přesně naplánovaný, a tak jsme využili každé minutky ke cvičení. Trénovaly se hlavně průpravy (ještě jednou díky Vendy Henychové, která nás přišla zase něco nového naučit), dále pak náročné běžecké dovednosti, šplh na čas, nezbytné švihadlo a flexibilita.


V rámci zpestření té dřiny jsme zařadili odpolední plavecký trénink a ve Frýdeckém lese orientační běh. Poslední den děti soutěžily v atletickém čtyřboji, kde nás podpořil HOP JUMP, který věnoval každé vítězné věkové kategorii volné vstupy pro dvě osoby. I Vám velké díky.


Přespávačka, kterou naše borky také zvládly na 1, což to už byla jen třešnička na dortu.


Všechny trenérky by chtěly tímto poděkovat všem našim pružinkovým rodičům, kteří nás přišli navštívit na našem prvním hromadném opékaní párků. Bylo to moc fajn a určitě se budeme těšit na další společné setkání.


Ještě jedna krásná věc se odehrávala na našem PRUŽINKOVÉM soustředění. Všechny děvčata od nejstarších až po nejmladší se k sobě chovaly strašně hezky, velké opatrovaly malé, podporovaly je, povzbuzovaly je a tvořily krásné družstva. Nikdo nic nenarušoval, byl to krásný týden, který nás ujistil v tom, že to děláme pro DĚTI a děláme to DOBŘE.

9 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

PF 2024

bottom of page